FORSIDE       BLOGLOVIN'       FACEBOOK       YOUTUBE       ADD MEG     

Torsdag

I dag hadde vi vår første tentamen, det var bokmål tentamen. Vanligvis går det veldig bra for min del, men tviler på det denne gangen. Glemte til og med å gi den ene teksten min tittel, så den beholdt navnet "OVERSKRIFT". Menmen sånn kan det gå. Når jeg var ferdig med tentamen dro jeg hjem, skrudde på julemusikk og så på at det snødde ute. Det kom ned som regn da, men det er første gang det snør denne vinteren! Jeg har skikkelig julestemning, spesielt siden vi har starta med tentamen for da vet jeg at det snart er jul. Jul er min favoritt tid, alt er så koselig da!

Tror jeg har nevnt jul nok ganger i dette innlegget...

Resten av dagen skal jeg bruke på å slappe litt av, spise middag og trene! Bør kanskje forbrede meg litt til nynorsk tentamen som jeg skal ha i morgen da... Men kjenner jeg meg selv rett, blir jeg sittende og se på en eller annen serie i stede. 

 

- INGRID BROVOLL

barediy

20.11.2014 kl.17:19

hehe, lykke til med tentamen imorgen :) Ta deg gjerne en tur innom bloggen min for spennende inspirasjon og DIY prosjekter :) kommer mye spennende fremover, ha en fantastisk dag videre!
Camilla Christensen

10.12.2014 kl.20:22

Så kjempe koselige bildet!! :-)

Skriv en ny kommentar


Om meg