FORSIDE       BLOGLOVIN'       FACEBOOK       YOUTUBE       ADD MEG     

Dagens anntrekkBukse - Abercrombie and fitch  Jakke - Burburry  Skjorte - Benetonn (tror jeg)   Cardigan - Vero moda   Sko som ikke syntes - DNA

Hei dere! Beklager for masse mer fravær fra bloggen (igjen) men har så mye som skjer nå! Veldig mye skole, og forbredelser til Kabaret som hele 9 trinn skal ha rett før påsken. Også har jeg snart konfirmasjon, så torsdager går til konfmøter og nå er det mye mamma og jeg ordner før konfirmasjonen. Gleder meg masse! Bunaden min er også blitt hentet og åh den er N Y D E L I G. 

En annen ting som også har skjedd er at jeg har klipt meg!! Klippet meg i vinterferien, mange av dere ser vell kanskje ikke forskjell en gang haha. Men skillen er annerledes og håret er mye kortere forran og det er klipt opp forran også. Håret er også 4-5 cm kortere! Men det er jo ikke så veldig kort akkurat haha. Trengte en forandring på håret, og er sinnsykt fornøyd. Har kun klippet det, jeg har aldri stripet eller farget håret mitt eller gjort noe med det. Det kommer nok ikke til og skje før jeg er voksen uansett.

I dag har jeg vært i Oslo med jentene. Har hatt en helt super dag! Så morsomt og koselig og veldig mye latter. Ble kun to innkjøp, hadde håpet på litt mer, men det var en del butikker vi ikke rakk fordi de stengte, også var det så kaos på Zara så det ble kun en ting derifra. Og en t-skjorte fra Monki som var helt plain hvit, og laget av det deiligste stoffet. Minnet litt om Acne t-skjortene egentlig. Toppen fra Zara kommer nok på noen outfit bilder i framtiden, den er nydelig og veldig sommer-ish.

Men nå tar jeg kvelden. Har veldig lyst til og blogge mye for tiden og ta masse bilder med den fantastiske linsa mi, men når jeg først kommer hjem fra skole osv så orker jeg på en måte ikke. Selvom jeg har veldig lyst. Har også MASSE videoer jeg vil lage til dere også, men klarer aldri sette meg ned forran kameraet. Så vil virkelig skjerpe meg, og få til noe snart, og ikke bare gi opp på en måte!

Hva synes du om anntrekket?

- INGRID BROVOLL

madeleine

09.03.2014 kl.19:22

Du er så Pen
Ingrid Brovoll

09.03.2014 kl.19:47

madeleine: Så hyggelig, tusen takk :)
Becca Alexandra

12.03.2014 kl.23:45

Det er alltid deilig å klippe håret å få bort de slitte tuppene! Kjempefint antrekk, du er veldig pen :-)

Skriv en ny kommentar


Om meg