FORSIDE       BLOGLOVIN'       FACEBOOK       YOUTUBE       ADD MEG     

Mitt 2013

 

2013 for meg har vært et år som har gått opp og ned. Startet med januar hvor jeg hadde bursdag og feiret med alle jentene, 23 januar hadde Mats og jeg 1 års dag som vil si om ikke lenge er det vår 2 årsdagVidere i Januar hadde vi nyttårs ball

 

Verdens beste valantines day med Mats
Videre ut månedene ble det veldig mye skole, men jeg var så heldig som fikk en pause fra det og dro til London med mamma i mars. Fantastisk tur!  

 

Ikke lenge etter at jeg kom hjem, dro Mats til Thailand, som var vanskelig og være så lenge borte fra hverandre. Men når han kom hjem, åå vi hadde det så fint husker jeg!

 

Våren begynte og komme og jeg begynte gå i mindre klær med en gang jeg kunne!

Vi hadde en ganske stressende tid på skolen, samtidlg som morsom. Vi hadde blant annet et reklame prosjekt hvor jeg, Helene og Malene lagde en reklame film for nike free run som var utrolig morsomt!Jeg hadde en av mine beste dager i mitt liv, Justin Bieber konsert med supre plasser sammen med Malene og Margrethe

 

Mai kom og min bror var russ, som var utrolig morsomt og oppleve! Følte nesten jeg var russ selv haha... Jeg ble også kidnappet klokka 6 om morningen på 17. mai og dynket i øl og mel haha. Og hvis noen lurte, det var helt forferdelig og få ut av håret. Gikk med mel i håret igjennom hele 17.mai uff..Dette var da bussen dems

 Jeg tok av reguleringen!!

Resten av tiden fram til sommerferie var ganske morsom, koste meg med venner og kjæreste bare.Så var det sommerferie, vi dro på ferie ganske med en gang. Det var en fantastisk tur! Bilferie igjennom en del av Europa. Danmark, Sverige, Tyskland, Frankrike, Belgia, Luxembourg, Nederland. Vi var i storbyer som Paris, Amsterdam, København osv.

 

Resten av sommeren var kos med venner, familie og kjæreste! Hadde en veldig fin sommer! 

Så var det tilbake på skolebenken. Vi startet med et valg prosjekt, hvor gruppa jeg var på fikk partiet venstre. Vi jobbet veldig hardt med prosjektet, jeg var kjempe engasjert i valgkampen og det var nok smart, for vi fikk kjempe bra karakter og framføringen var super! Også vant venstre valget i klassen vår også, så det var en super start på 9 klasse!Så kom høsten og jeg var SÅ glad! Jeg elsker høsten og nå kunne jeg endelig kle meg etter høst mote!Utover i september stoppet jeg helt med bloggingen og fortsatte aldri før nå. Høsten/vinteren har vært en veldig tøff periode for meg, og det er det fortsatt. Jeg har egentlig ikke så veldig lyst til og skrive hva som foregår her, siden jeg er litt usikker på om jeg vil at det skal bli lagt ut på nettet og bli der for alltid. Men jeg kan si så kort som at mamma ikke er frisk og har blitt veldig syk, noe hun egentlig har vært siden 2008. Men hun ble verre igjen nå. Så enkelt og greit slutten av 2013 var veldig dritt. 2014 vil nok fortsette med mye av det, men har så masse og se fram til i 2014!  Hele januar og februar tror jeg blir 2 veldig bra måneder, er mye som skjer. Også skal jeg også på miley cyrus konsert som jeg gleder meg til! Og jeg skal konfirmeres!! Så jeg krysser fingrene for at det blir et bra år! Heldigvis for meg har jeg verdens beste venner, den fineste familie og den herligste kjæresten du kan tenke deg med meg inn i det nye året!

 


Bilder av mamma og meg som vi tok i sta. Verdens aller aller beste mamma!  

Håper dere likte dette innlegget, det tok meg hundre år og lage og alikvell har jeg ikke tatt med så mye haha. Håper 2014 blir et fantastisk år! Hvordan var 2013 for deg?

♥♥♥♥♥♥

GODT NYTT ÅR!

- INGRID BROVOLL

Esel

31.12.2013 kl.20:19

Jeg er for fin altså
adaberg

11.01.2014 kl.14:14

Så ut som du hadde et fint år! fin blogg og fine bilder! ha en strålende lørdag:-)
Ingrid Brovoll

11.01.2014 kl.18:30

adaberg: Tusen takk :-)
Marie

17.01.2014 kl.23:07

Når du var i London, hvor mye penger hadde du med ?<3
Ingrid Brovoll

18.01.2014 kl.21:19

Marie: Jeg hadde med veldig mye, sparte i veldig lang tid! Føler ikke helt for og legge ut akkurat hvor mye jeg hadde med, men hvis du har planer om og shoppe en del så bør du ha med noen tusen. Prisene i London er ganske like som i Norge så det er ikke akkurat billig :))
Marie

19.01.2014 kl.21:34

Den er grei, ja jeg skal til London i Mars, og har en ganske lang handleliste:) Forresten ELSKER bloggen din! Stor fan :)
Marie

19.01.2014 kl.21:37

Forresten, har du noen bra butikker som er i London(som du synes er bra?).
Ingrid Brovoll

20.01.2014 kl.17:40

Marie: Dro dit i mars jeg også, vær forbredt på at det kan være veldig kaldt! Tusen takk, veldig hyggelig og høre :)
Ingrid Brovoll

20.01.2014 kl.17:46

Marie: Jeg likte meg veldig på selfridges som er sånn stort senter på en måte med merke sminke og merke klær osv som Prada, Gucci, Celine, Bobby Brown, MAC, YSL osv! Også abercrombie and fitch, Hollister (de har veldig bra undertøy), Victoria Secret også ja lista fortsetter! Men det er stort utvalg og de har alle butikkene man trenger på en måte. Også Boots så klart! Skal du på litt billigere så er forever 21, pull and bear, Topshop, GAP, river Island, Bershka, Urban outfitters og primark noen butikker du bør ta turen innom! Håper dette var til hjelp :)
Marie

02.03.2014 kl.21:00

Men i hvilken farge er den blushen du kjøpte på bobbi brown i ? Fin om du svarer fort ;)
Marie

04.03.2014 kl.17:18

Jeg lurte også på hvilken fargen den blushen som er fra bobbi brown som du kjøpte i london :)
Ingrid Brovoll

09.03.2014 kl.00:56

Marie: antigua 2 Tror jeg det er! :)

Skriv en ny kommentar


Om meg