FORSIDE       BLOGLOVIN'       FACEBOOK       YOUTUBE       ADD MEG     

Dette har skjedd hittil i høstferien

Åh, som jeg nyter høstferien! Kjente det ble litt for mye på skolen til slutt så at det er ferie nå er det beste som kunne skjedd. Det negative er at når høstferien er over er det lenge til neste ferie... Den er ikke før i slutten av desember... (!!!!!!!) Og vi må igjennom masse prøver og tentamer. Kjenner jeg blir sliten bare av tanken, så nok om det!

Høstferien hittil har vært veldig bra! Tenkte jeg skulle lage et innlegg om hva jeg har gjort hittil.

Fredag:

Etter skolen dro jeg stressende hjem fra skolen for og kjappe meg ned igjen på sentret, Top model var på sentret i Ski og hadde 2 catwalker og Eric Saade kom og sang. Man kunne også bli sminket og stylet av gliss og maybeline, noe jeg ikke gadd haha. Var mest innteresert i catwalkene. Under Eric Saade sin opptreden ble jeg ekstremt sliten og gikk for og få litt ro og fred siden jeg ikke er i så god form, og jeg ble veldig sliten av alt. Er ikke så stor fan av Eric Saade egentlig bortsett fra at jeg synes han har et fantastisk utseende da. Senere på kvelden møtte jeg Mats og vi dro på butkken og kjøpte inn til taco og hadde en veldig koselig kjæreste kveld! Enda senere på kvelden dro jeg til Malene, og der var jeg hele helgen som var kjempe koselig ♥♥Lørdag og søndag:

Lørdag gjorde vi ikke så mye, tok en kaffe nede i Ski og henta syklen til Malene osv. På ettermiddagen begynte Malene og jeg lage dessert som ble til sjokolade mousse med sitron is. Jeg føølte meg som en ordentlig superkokk haha! Pleier ikke gjøre så mye på kjøkkenet så det var litt gøy haha. På kvelden ble det besøk av barn og venner til familien til Malene, hvor vi spiste god mat og så på de utrolige, haha elsker den filmen!       Søndagen hadde Malene og jeg er treg og lat morgen helt til vi tok på oss bukser men beholdt pysjen på overkroppen (typpisk oss) og gikk tur med Birk, forfriskende tur ute i det fine høstværet! Når vi kom inn igjen tok vi oss en kopp varm kakao også pakket jeg og gikk hjem med baggen min på slep (vi bor sånn 4 minutters gå tur unna hverandre hehee..) Når jeg kom hjem satt Mats allerede nede i kjellern min haha, så jeg var med han resten av kvelden.

Mandag:

Mats og jeg var sammen og slappet av og koste oss, etter hvert dro vi på sentret hvor Mats fikk shoppet en del noe han trengte haha. Også måtte Mats ta bussen ganske etter det hjem igjen til Siggerud noe som var litt kjipt siden da var det en stund til vi så hverandre igjen, siden han skulle på hytta på tirsdag.

 

Tirsdag:

Hadde jeg en veldig treg morgen alene helt til jeg til slutt fikk på meg litt klær rundt 14 tiden? Hvor jeg gikk ut og tok litt bilder, hvor jeg endelig fikk et bilde så jeg kunne skifte profilbildet på facebook (HARDT LIV) Til slutt fikk jeg drit dårlig tid siden jeg skulle møte jentene på butikken klokka 15 hehe.. kom nok forsent der gitt.. I det jeg ankom meny  ( som er 50 m unna huset mitt haha) sto alle de søte jentene mine usminket i joggebukser haha, herlig syn! Vi kjøpte MASSE mat og goteri og brus og alt mulig egentlig? Speielt Ingvild.. Hun hamstret jo faktisk med seg hele butiken. Vi dro hjem til Malene og hadde en kjempe koselig jente kveld med god mat, ekstremt mye latter og prat og det var en etterlengtet kveld! Noe av det koseligste jeg har gjort på lenge!

 

Onsdag:

Helene og jeg dro til Oslo en tur, vi egentlig bare brukte penger på mat og drikke.. Hahaha typpisk oss.. Det var i hvert fall kjempe koselig ogvi skravlet i et sett! Når jeg kom hjem spiste mamma og jeg sushi også stresset vi med og pakke siden vi dro på hytta senere på kvelden hvor jeg altså er nå i skrivende øyeblikk.

Torsdag / i dag:

I dag på hytta har vi vært oppe på beitostølen og kikket i butikker bare. Sitter nå og venter på middag. Ehm.. ja.. ikke så mye mer spennende, blir her til søndag, savner og ha broren min her da, som alltid var med når vi var mindre, men nå er han for opptatt med hokey så han er hjemme. Så det er kun meg, mamma og pappa, men vi koser oss vi!

Har for øyeblikket ganske mye bloggmotivasjon, som gjør at det er litt synd at jeg er på hytta nå, siden det er ikke nettverk her. Låner en sånn ruter av pappa, men kan ikke bruke den hele tiden heller så jeg skal blogge så ofte jeg kan! Har jo alltids mobilblogging hvis det er innteresant?

Men dette var da et detaljert innlegg om hva jeg har gjort hitil haha, håper det gikk ann og lese det..

Hvor er du henn i høstferien?

- INGRID BROVOLL

Mats

03.10.2013 kl.19:54

Savner deg her i Sverige vennen.. Men høres ut som du koser deg på Beitostølen med moren og faren din, kos deg videre jenta mi <3 <3
fridalk

03.10.2013 kl.22:49

hei :)

jeg har spørsmålsrunde på bloggen min kommentere ?
Maya

14.10.2013 kl.07:50

Heiiiiii! Jag är en svensk stor bloggare, har ny roomtour video på bloggen kika in, kram:-)
tenderloove

14.10.2013 kl.13:40

Høres ut som du har kost deg :) fine bilder!
ingvild

17.11.2013 kl.18:43

jeg hamstret ikke........
Ingrid Brovoll

31.12.2013 kl.17:49

ingvild: hahaha jo

Skriv en ny kommentar


Om meg